Hírek, eseményekHírek, események

Személyes adataink védelme az online térben

Személyes adataink védelme az online térben

2020.11.10.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a személyes adatok védelmével kapcsolatos alapvető információkkal és tanácsokkal szolgál. További öt témakörben érhető el tájékoztató.

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

2020.07.20.

A Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája keretében működő programban az ország számos Digitális Jólét Pontján elérhetőek azok a mentorok, akik tizenegy különböző témakörben tartanak szülőknek szóló médiaműveltség-tanfolyamokat.A linken elérhető a program leírása, egy térképes kereső, és a mentorok kézikönyvéből a digitális generációkról, médianevelésről szóló fejezet.

Biztonságban online

Biztonságban online

2020.05.21.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája hat témakörben kínál a digitális gyermeknevelés a koronavírus okozta veszélyhelyzetben különösen aktuális kérdéseiben válaszokat a leggyakoribb kérdésekre. Témák: adatvédelem, online zaklatás, gyermekvédelem az online térben, dezinformáció, túlhasználat.

Boldog Óvoda Program

Boldog Óvoda Program

2019.09.18.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által kiírt „Boldog Óvoda” címet második alkalommal nyertük el.

Mézes reggeli az óvodában és a bölcsődében

Mézes reggeli az óvodában és a bölcsődében

2019.03.21.

Az Országos Magyar Méhész Egyesület programjához csatlakozva a mézes reggelit az OMME és a Keszthelyi Méhész Egyesület támogatásával, Pető Zsolt keszthelyi elnök és Berkes Csaba, Berkesné Farkas Ildikó szülők segítségével szerveztük meg.